Ons team

Maak kennis met ons eigen COX team, wij staan altijd voor uw klaar met de verste producten en het beste advies.

"klant & servicegericht"

Jamie Cox is alweer de 4e generatie binnen ons bedrijf!

Jamie is onlangs 43 jaar geworden en is getrouwd met Natascha en trotse pappa van 3 dochters

Het vak heeft hij geleerd van zijn lieve papa, Chris Cox , die helaas in 2015 is overleden

Door de jaren heen, heeft hij zich op heel veel fronten ingezet voor ons bedrijf. Zo heeft hij jaren lang op de markt gestaan in Boxmeer, Gennep, Heijen en Nieuw Bergen. Sinds 2 jaar zijn we gestopt met de markten zodat Jamie zich meer op onze winkel in Boxmeer kan richten en meer bij de kinderen kan zijn. Nu gaat Jamie op maandag en donderdag met de vrachtwagen naar de veiling en de overige dagen is hij in de winkel te vinden.

Ieder vrij momentje dat er is, besteed hij het liefst aan de kinderen

Collega’s beschrijven Jamie als volgt: Ambitieus, hard werkend, hart voor de zaak, (bijna) altijd vrolijk , zo gek als een deur

Natascha is de vrouw van Jamie Cox.
37 jaar jong en trotse mamma van 3 dochters  

Natascha is geboren in Schiedam en opgegroeid in Vlaardingen. In 2010 is Natascha afgestudeerd in Leiden als klinisch psycholoog en is na haar verhuizing naar Boxmeer enkele jaren werkzaam geweest binnen de verslavingszorg in Roermond, Venray en Boxmeer.

Sinds 2012 is Natascha volledig werkzaam binnen ons bedrijf om Jamie op alle fronten te kunnen ondersteunen. De markten, de winkel, bezorgen met de bus, de snijkeuken…..Alle hoeken van het bedrijf heeft ze gezien. Sinds enkele jaren werkt Natascha volledig achter de schermen om dit in zo goed mogelijke banen te leiden.

Natascha mist haar schoonvader Chris nog altijd! Als een vader was hij voor haar 

Collega’s beschrijven Natascha als volgt : Altijd positief, vrolijk, de stabiele factor, creatief, hart voor de zaak, maakt altijd een praatje, staat altijd voor iedereen klaar, maar staat nooit stil 

Monique is sinds 2021 bedrijfsleidster.
Ze is 50 jaar jong, woont samen met Perry ( haar rots in de branding) en trotse ‘mama’ van haar katten Pippa en Joep.

Monique heeft een tweelingzus Marjolein, die sprekend op haar lijkt. Dus wanneer u op straat zwaait naar Monique, maar er komt geen herkenning terug, dan heeft u waarschijnlijk haar tweelingzus gezien 😉

Voordat Monique in ons team kwam heeft ze 21 jaar lang als bedrijfsleidster bij de Intertoys gewerkt. Ervaring genoeg dus in het verkopen en aansturen van een bedrijf 😊

Haar vrije tijd brengt ze met veel plezier door in haar eigen nagelstudio @studiomonique

Collega’s beschrijven Monique als volgt :
Hardwerkend, streng maar rechtvaardig, geeft goede uitleg, geeft 1000 % en een hart van goud.

 

Maarten is 39 jaar en inmiddels al bijna 4 jaar bij ons in het team. Echter voor die tijd was hij ook al vaak in onze winkel te vinden, want naast zijn groenten en fruit boodschappen nam hij ook altijd een doos bananen mee!

Als je Maarten zegt, dan zeg je bananen!

Wist u dat Maarten soms als lunch wel 12 tot 15 naar binnen werkt?

Vele jaren terug heeft hij de keuze gemaakt om als veganist door het leven te gaan en zich helemaal te gaan richten op het sporten. Dan mogen wij die grote bananen misschien wel een tikkeltje apart vinden, maar deze toffe peer loopt maar mooi wel de ene na de andere marathon!

In ons bedrijf zorgt Maarten ervoor dat onze winkel er altijd mooi bijgevuld bij ligt. Daarbij kan er bijna geen enkele bestelling binnen komen of de deur uitgaan die Maarten niet in zijn handen heeft gehad!

Maarten wat zijn we blij met jou en ontzettend trots op jou!

ONZE WINKEL
Beugenseweg 61a

5831 LR  Boxmeer

T 0485-523000
E bestellingen@coxboxmeer.eu

 

OPENINGSTIJDEN
ma. t/m do. 08.00 - 18.00
vr. 08.00 - 18.00
za. 08.00 - 16.00
zo. gesloten